Terenurile milionarului Ion Grecu sunt scoase la licitație cu peste 5 milioane de euro

by Redactia
11 views

Milionarul Ion Grecu a investit în agricultură, însă exploatația agricolă pe care o administrează a fost scoasă la licitație pentru a acoperi datoriile. Elcomex Agroindustrial SA, societatea în baza căreia a funcționat fabrica de nutrețuri din comuna Nicolae Bălcescu, este „chelită” de proprietăți. Este vorba despre nu mai puțin de 169 de loturi de teren extravilan, situate în județul Constanța. Prețul de pornire pentru întreg blocul de active este de peste 5 milioane de euro.

Firmele milionarului Ion Grecu au intrat în faliment pe rând, iar imperiul unuia dintre cei mai bogați români s-a prăbușit. Cu lacătul pe ușă, lichidatorii judiciari au organizat licitații pentru a vinde activele care au aparținut cândva milionarului. Mai exact, de curând au fost scoase la vânzare 169 de terenuri extravilane, toate aflată în județul Constanța. Suprafața totală a loturilor de teren este de 995.192 mp. Prețul de pornirea întregului bloc de active este de 5.295.762,80 de euro fără TVA, adică echivalentul a aproximativ 26 de milioane de lei.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More