După o lăfăială de peste 32 de milioane lei, Irimie bagă firma Primăriei Șoimuș în insolvență

by Redactia
5 views

Șoim Cons, firma de construcții a Primăriei Șoimuș, a intrat în insolvență. Asta, după ce, în ultimii patru ani (2020 – 2023) a rulat peste 32 de milioane lei și a înregistrat datorii uriașe. Surse din primărie spun că, inițial, s-a dorit falimentul, iar odată cu dispariția societății ar dispărea și urma învârtelilor.

Tribunalul Hunedoara a admis cererea de intrare în insolvență, formulată de Consiliul Local Șoimuș și a dispus următoarele:

„Admite cererea formulată de societatea debitoare Şoim Cons SRL, şi în consecinţă: Dispune deschiderea procedurii generale de insolvenţă împotriva debitorului Şoim Cons SRL. Desemnează administrator judiciar provizoriu pe Insolvent Consult IPURL (…). Fixează termenul limită pentru depunerea creanţelor la 15.11.2024. Fixează termenul limită pentru verificarea creanţelor, întocmirea, afişarea şi comunicarea tabelului preliminar al creanţelor la 05.12.2024.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More