Companiile din Asia sunt îngrijorate de creşterea insolvenţei

by Redactia
6 views

Companiile din Asia sunt îngrijorate cu privire la perspectivele de insolvenţă în lunile următoare, ceea ce afectează negativ perspectivele de tranzacţionare pe credit B2B, arată rezultatele ediţiei din 2024 a sondajului Atradius Payment Practices Barometer.

Potrivit comunicatului primit la redacţie, nivelul în creştere al riscului de insolvenţă se dovedeşte a fi o preocupare majoră pentru jumătate dintre companiile din Asia chestionate de Atradius, provocând serioase îngrijorări în privinţa potenţialului său impact negativ asupra comerţului pe credit între companii (B2B). Companiile se pregătesc pentru efecte în cascadă şi pentru o creştere a riscului de plată, ceea ce sporeşte anxietatea deja existentă cu privire la profitabilitatea viitoare.

Incertitudinea peisajului economic actual, în mare parte determinată de încetinirea creşterii Chinei, este cea care alimentează temerile oamenilor de afaceri.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More