O companie cu tradiţie de secole, aproape de insolvenţă. Statul vrea să stingă jumătate din datoria de 17 milioane lei

by Redactia
31 views

O companie cu tradiţie de secole, aproape de insolvenţă. Statul vrea să stingă jumătate din datoria de 17 milioane lei, riscând să intre în insolvenţă.
„În scopul revitalizării şi evitării deschiderii procedurii insolvenţei potrivit Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, cu modificările şi completările ulterioare, operatorii economici îşi pot restructura obligaţiile bugetare principale restante şi neachitate până la data emiterii certificatului de atestare fiscală, precum şi obligaţiile bugetare accesorii, în conformitate cu Ordonanţa Guvernului nr. 6/2019 privind instituirea unor facilităţi fiscale, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în nota de fundamentare a unui proiect de Hotărâre prin care statul vrea să stingă datoria prin conversia de acţiuni a societăţii Băiţa SA.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More