Electrocentrale Constanţa, în insolvență. Decizie importantă la tribunal (DOCUMENTE)

by Redactia
95 views

Electrocentrale Constanța SA și-a exprimat în mod expres intenția de restructurare a activității prin intrarea în procedura de reorganizare conform unui plan încă de la momentul deschiderii procedurii de insolvență, această solicitare fiind inclusă în cererea de deschidere a procedurii de insolvență.

Tribunalul Constanța, decizie importantă în dosarul privind insolvența Electrocentrale Constanţa SA, companie ce deține în patrimoniu centrala CET Palas și este principala sursă de alimentare cu energie termică a consumatorilor casnici (cca. 55.000 de apartamente), instituțiilor publice și a agenților economici racordați la sistemul de termoficare al municipiului Constanța.

Pe scurt, Tribunalul a admis cererea formulată de CITR Filiala Bucureşti SPRL în calitate de administrator judiciar al Electrocentrale Constanţa SA și a dispus prelungirea cu 30 de zile a termenului de depunere a planului de reorganizare al societăţii Electrocentrale Constanţa SA, urmând ca aceasta să depună planul de reorganizare la data de 02 aprilie 2022.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More