Poziția firmei Roșu SRL în scandalul de la Camera de Comerț – ”Unicul scop al CCIA a fost asasinarea economică a firmei”

by Redactia
104 views

Reprezentanții firmei Roșu SRL (actuala Evo Triterra SRL), firma de la care a plecat scandalul demiterii din funcția de președinte al Camerei de Comerț Sibiu a omului de afaceri Gheorghe Aldea, în vara lui 2021, atacă declarațiile făcute de Aldea și îl acuză de faptul că și-a depășit competențele în încheierea unui contract de cesiune care vizează suma de 725.000 de euro.

DREPT LA REPLICA/PRECIZARI
1. Replica omului de afaceri Gheorghe Aldea vine după ce, în urmă cu două zile, Camera de comerț, industrie și agricultură Sibiu a emis un comunicat în care, printre altele, anunțau că s-a luat decizia de a cere atragerea răspunderii penale și civile a fostului președinte, pentru demersurile făcute în cesionarea unei creanțe. Este vorba de achitarea a 725.000 de euro pentru cesiunea unei creanțe pe care Roșu SRL, aflată în faliment, o avea la Banca Transilvania. 

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More