Primăria Constanta ar putea fi trasă la răspundere pentru intrarea în faliment a companiei RADET! (DOCUMENT)

by Redactia
65 views

Administratorul judiciar al Electrocentrale Constanta SA mai consideră, conform BPI, că „în virtutea controlului exercitat de către Primăria Mun. Constanta și Consiliului Local Municipal Constanța, acestea din urma aveau obligații legale exprese reglementate prin acte normative specifice pe care nu le-au îndeplinit în mod continuu și sustinut așa cum ar fi trebuit, fapt ce a rezultat faptul previzibil și acceptat de către Municipalitate a incapacitatii de plată a RADET Constanța față de proprii creditori“.

 
Electrocentrale Constanța SA își continuă demersul în formularea unei acțiuni de atragere a răspunderii fostelor organe de conducere ale RADET Constanța, pentru situația în care a ajuns regia aflată în prezent în faliment. Astfel, administratorul judiciar al Electrocentrale Constanta SA a solicitat unor societăți de avocatură emiterea unei oferte de servicii de asistență juridică și reprezentare de specialitate, în vederea promovării demersurilor legale și litigioase necesare, în contradictoriu cu, dar fără a se limita la Primăria Municipiului Constanța și Consiliul Local Municipal Constanța.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More