Ministerul Transporturilor pregătește privatizarea Rofersped și CFR IRLU

by Redactia
62 views

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii pregătește privatizarea Rofersped și CFR IRLU, casa de expediții și, respectiv, filiala CFR Marfă de reparații locomotive.

În sistemul electronic de achiziții publice a fost postat anunțul de consultare a pieței cu titlul ”Determinarea valorii estimate de achiziție pentru următoarele servicii: Servicii de consultanţă externă în vederea realizării testului investitorului privat prudent (IPP)”.

Prin această consultare, ministerul condus de Sorin Grindeanu vrea să determine valoarea estimată de achiziție pentru servicii de consultanţă externă în vederea realizării testului investitorului privat prudent (IPP), cu privire la oportunitatea operațiunii Ministerului Transporturilor și Infrastructurii de a aduce un aport în natură la capitalul social al Rofersped SA şi IRLU SA.

Rofersped este compania pe care autoritățile vor s-o utilizeze pentru preluarea activelor viabile ale CFR Marfă, în cazul în care transportatorul feroviar național va intra în faliment.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More