A fost scoasă la vânzare clădirea din Portul Constanța a unui cunoscut vameș!

by Redactia
14 views

Un lichidator judiciar anunță organizarea unei proceduri de licitație publică în vederea vânzării unei clădiri din Portul Tomis, pe care speră să obțină nu mai puțin de 63.796 de lei exclusiv TVA. Imobilul aparține unei firme de construcții deținute de cunoscutul vameș Ionuț Marius Scrioșteanu, firmă care de-a lungul anilor a strâns datorii de milioane la stat și la partenerii de business.

Lichidatorul judiciar al societății Construct Provider SRL Constanța organizează în cursul zilei de 9 aprilie a.c. o procedură de licitație publică cu strigare pentru vânzarea unui imobil din Portul Constanța. Este vorba despre o clădire cu un singur nivel folosită ca dormitor comun pentru nefamiliști, situată la Poarta 3 a Portului Constanța, cu 9 camere și dependințe, în suprafață totală de 252,95 mp, alături de care se află și un teren de 318 mp. Prețul de pornire al licitației este de 63.796 de lei exclusiv TVA. De menționat este și faptul că terenul aferent construcției este proprietatea Statului Român și este dat în folosința societății falimentare.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More