Actionarii Vivre Deco vor sa cesioneze creditorilor 16% din actiunile companiei daca planul de restructurare propus este aprobat. Nagy Vajda Andras Peter ar iesi din actionariat

by Redactia
28 views

Actionari retailerului online de mobila si decoratiuni Vivre Deco au votat in adunarea generala extraordinara din 30 ianuarie cesionarea un pachet de 15,99% din numarul de actiuni (120.288) de la actionarii majoritari catre Technologies by Vivre SRL, detinuta de companie 100%, care vor fi subscrise/transferate catre creditorii afectati care au suferit o reducere de creanta in planul de restructurare.

Hotararile nu sunt publicate la Bursa de Valori Bucuresti. Acestea arata ca investitorii vor putea cumpara actiuni trimitand un email la concordat@vivre.eu pana pe 30 aprilie inclusiv, la un pret de 0,1 lei pe unitate. Repartizarea actiunilor transferate in acest fel catre creditorii interesati se va face proportional cu valoarea creantei reduse prin planul de restructurare.

Advisory Delta, companie controlata de Oliver Cadogan si care detine 43,37% din Vivre, Neogen, fond controlat de CEO-ul Calin Fusu care detine majoritatea de 51,81% si Nagy Vajda Andras Peter, cu un pachet de 4,82%, vor ajunge astfel la participatii de 34%, 50,01%, respectiv 0%. Capitalul social al companiei va ramane 7,5 milioane de lei.

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More