Acuzații GRAVE: „Dinamo a «țepuit» statul român!” » Fostul patron nu-i iartă pe „câini”: „Am așteptat 11 ani” + „Ce club din lume a mai făcut asta?”

by Redactia
8 views

Vasile Șiman, fostul patron al Sportului Studențesc, a dat de pământ cu Dinamo din cauza situației lui Ionuț Șerban. Omul de afaceri a făcut zilele trecute o cerere de plată, iar „câinii” au o nouă problemă juridică, exact când se pregăteau să iasă din insolvență. Șiman s-a enervat și a început să țipe în direct în momentul în care a discutat despre situația financiară a alb-roșilor.

Șiman susține faptul că Dinamo a țepuit statul român din cauza procesului de insolvență. „Câinii” sunt la a doua insolvență din ultimii 10 ani. Fostul patron al Sportului Studențesc, club care s-a retras în 2017 din Liga 4, se referă și la situația lui Ionuț Șerban, fostul jucător al lui Dinamo.

Din 2013 și până în 2021, Ionuț Șerban a fost captiv la Dinamo din cauza unui motiv aiuritor, mai exact o clauză ce prevedea că în cazul în care Dinamo se desparte de el, indiferent din ce motiv, transfer, reziliere, atunci Vasile Şiman se va alege cu 1 milion de euro. Clubul nu i-a mai prelungit contractul lui Șerban și a profitat de legea insolvenței pentru a nu achita acel milion de euro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More