Afacerile Angst s-au înjumătățit și au ajuns la un minimum al ultimilor 16 ani. Compania, aflată în insolvență, caută parteneri și vrea să vândă din active

by Redactia
12 views

Producătorul din industria cărnii Angst, unul dintre cei mai mari jucători pe piața de profil, a raportat pentru anul trecut afaceri de numai 27,5 milioane de lei, după o scădere de 54% față de anul anterior. Compania, aflată în insolvență, are astfel cele mai slabe rezultate din 2008 încoace. Pierderile reprezintă și ele 80% din cifra de afaceri.

În 2008, Angst RO S.R.L., compania prin care familia Minea operează mare parte din business-ul său cu preparate din carne, avea afaceri de peste 192,7 milioane de lei, prag pe care nu l-a mai atins de atunci, ajungând în 2023, după mai multe suișuri și coborâșuri, la 27,5 milioane de lei.

Sunt cele mai slabe rulaje ale producătorului de carne, unul dintre principalii jucători pe piața cărnii din România, iar pierderile au avut o dinamică pe măsură.

Compania, care a intrat  recent în insolvență, a raportat un rezultat net de minus 22,1 milioane de lei, cu 248% mai mare decât cu un an în urmă.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More