Afacerile falimentare din Bistrița-Năsăud, resuscitate de afaceriștii din alte județe

by Redactia
46 views

Ultimii ani au reprezentat un test pentru mai mulți afaceriști importanți din Bistrița-Năsăud, care s-au trezit că business-urile le merg în cap. Afacerile le-au fost scoase la licitație de către lichidatorii judiciari, și-au fost cumpărate, cu prețuri mult sub piață de investitori din alte județe care vor să-și încerce norocul și să facă bani pe pământ bistrițean.

Ultima unitate de producție vândută de lichidatorul judiciar a fost fabrica de sârmă Dan Steel din Beclean. Aceasta a fost vândută cu 7,5 milioane de euro, deși prețul inițial cerut la prima licitație a fost de 29 de milioane de euro.

Fabrica a fost cumpărată la mai puțin de un sfert din valoare sa de Intertranscom Impex SRL, un producător de plasă sudată din Bacău. Noul proprietar vrea să reia producția întreruptă încă din anul 2022, când au fost dați afară 208 din cei 250 de angajați.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More