Aflat într-o situație dezastruoasă, SC QUALITY COMPAS SRL- Centrul Medical de boli paliative din județ, își solicită propriul faliment! Cum s-a ajuns aici…?!

by Redactia
16 views

Centrul Medical de boli paliative, SC QUALITY COMPAS SRL, își solicită falimentul solicitat chiar  de companie, nu este o societate deloc oarecare, ci o societate ce oferă servicii  medicale de  îngrijire pentru bolnavii de cancer în stadii terminale cât și celor care prezintă co-morbidităţi severe.

Servicii ce pot duce la o speranţă de viaţă pentru o perioadă de până la 3 luni celor suferind de: Boala cronică obstructivă pulmonară; Insuficienţa cardiacă congestivă; Boli neurologice (AVC, SAL, SM); Insuficienţă renală; Boli de ficat (Insuficienţă hepatică) ; Boala recurentă după chirurgie / radiaţii /chimioerapie.

Centrul Medical funcționează în fosta cantină a întreprinderii textile „Dunăreana” – Giurgiu, în baza unui contract  de închiriere,  încheiat în anul 2014,  pe o perioadă de 18 ani, cu  posibilitatea de prelungire.

Contractul este încheiat între compania QUALITY COMPAS SRL și PARCUL TEHNOLOGIC și INDUSTRIAL NORD SA.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More