Agenții economici de pe str. Ștefan cel Mare au dat faliment, din cauza șantierului! Video

by Redactia
6 views

Lucrările de pe Ștefan cel Mare au transformat centrul Constanței într-o ”uzină” de praf și nervi întinși la maxim. Constănțenii care sunt nevoiți să străbată zona, aflată în plin proces de reamenajare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și atenție. Clădirile nereabilitate fac și ele parte din imaginea tristă și dezolantă a centrului. În tot acest proces, operatorii economici par să fie principalii păgubiți. Zeci de comercianți au pus lacătul pe ușă din cauza aceasta și nu se știe dacă vor reveni!

Strada pietonală Ștefan cel Mare ne duce cu gândul la străzile pe care, erau de o parte și de alta, mici buticuri sau patiserii, gelaterii, așa cum vedem în marile orașe ale Europei. Însă, frumusețea zonei este umbrită de o bună perioadă de șantierul care nu se mai termină.  Reporterii Replica au luat la pas artera din inima orașului pentru a vedea cum arată aceasta, la mai bine de doi ani de la începerea lucrărilor de reabilitare, iar peisajul este unul dezolant. Strada Ștefan cel Mare, altădată artera comercială a Constanței, a ajuns în prezent un dezastru.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More