Anunț de ultimă oră privind viitorul lui Poli Iași! „Un simbol al orașului nu trebuie să fie aruncat la groapa de gunoi”

by Redactia
6 views

Veste uriașă primită de suporterii Politehnicii Iași. Clubul din Copou și-ar putea recăpăta, în scurt timp, definitiv, vechea siglă și palmaresul de la lichidatorul societății care a dus la falimentul grupării fondate în anul 1945. Până de curând, Poli Iași a jucat cu fostul logo închiriat, însă conducerea clubului a decis la începutul sezonului să schimbe sigla, din cauza pretențiilor mult prea exagerate ale lichidatorului. Decizie ce a dus la o ruptură între echipă și mulți dintre suporteri.

În vară, lichidatorul EuroBusiness cerea pentru siglă și palmares aproape 250.000 de euro, motiv pentru care clubul a decis să renunțe la stema veche și să funcționeze cu un alt logo. Schimbarea nu a fost pe placul suporterilor, iar în semen de protest galeria a renunțat să mai susțină echipa la meciurile din tur, Poli jucând fără suporteri în peluză.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More