Arabii au planuri mari cu Tarom! Ei vor să „salveze” compania; în schimb vor concedia sute de angajați. 

by Redactia
18 views

Marcel Ciolacu împreună cu 6 miniștri au fost în deplasare timp de trei zile pentru a discuta cu mai mulți arabi din Qatar și Emiratele Arabe Unite. Ciolacu vrea să vândă o parte din Tarom pentru a scoate compania din faliment. 

Atât Emirate Airlines, care ocupă locul patru în topul mondial ca cea mai bună companie de transport aerian, dar și Qatar Airways, care are peste 43 de mii de angajați în lume, s-au întâlnit pe 13 aprilie 2021 cu CIolacu și alți 6 miniștri pentru a discuta despre viitorul companiei Tarom. 

 Taromul, o epavă a trecutului

Dacă Taromul a reprezentat pentru mulți români una dintre companiile cheie pentru evoluția statului român, acest vis a devenit de mult un coșmar pentru guvernul României. O dată cu privatizarea companiilor aeriene, Taromul a ajuns să aibă de la sute sau chiar mii de zboruri și 60 de aeronave sub sigiliul albastru, la doar 18 aeronave și zboruri anulate în cele mai importante regiuni ale lumii. Doar în ultimii patru ani, compania a trecut prin 7 directori generali, dar și sute de manageri. Aceștia, de multe ori aduși în funcție prin nepotisme au dovedit, cum era de așteptat că a scoate o companie din faliment nu este deloc ușor. De a lungul anilor le-au fost aduse foarte multe reproșuri, de la numărul infernal de mare de angajați la prețurile mult prea mari pentru ceea ce oferă Tarom, la deciziile absolut neinspirate și de multe ori luate fără vreo explicație. 

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More