ASF: Avem în curs de desfăşurare o acţiune de control la Euroins. După finalizarea acesteia vom publica indicatorii de solvabilitate. Euroins are peste 500 mil. euro prime brute subscrise

by Redactia
11 views

 În ultimii trei ani, ASF a desfăşurat 17 acţiuni de control la societatea Euroins România, ducând la o valoare cumulată a sancţiunilor de peste 16 mil. lei   De la înfiinţarea ASF până în prezent, piaţa asigurărilor a trecut prin trei falimente mari, cel mai mare din istorie fiind cel al City Insurance.

Euroins, cel mai mare asigu­rător RCA cu 31% cotă de piaţă, cu subscrieri totale anu­a­le de peste 500 mil. euro estimate pentru finalul anului 2022, trece printr-un control dur al Auto­rităţii de Supraveghere Financiară (ASF) care va scoate la iveală dacă firma are sau nu nevoie de capital suplimentar, în condiţiile în care a traversat de-a lungul tim­pului multe situaţii dificile în care a trebuit să aducă sume semnificative la capital.

„Este în curs de desfăşurare o acţiune de control la această societate. Rezultatele controlului vor fi făcute publice în momentul finalizării acestuia, după parcurgerea tuturor paşilor legali.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More