Asociația Eurocult, controlată de Anamaria („Adara“) Tramundana, în faliment! S-a fixat un nou termen

by Redactia
3 views

Falimentul asociației Eurocult, controlată de Anamaria („Adara“) Tramundana, merge mai departe la Tribunalul Constanța!

Instanța a fixat noul termen în cauză pentru data de 13 iunie 2023, pentru citarea creditorilor cu mentiunea de a-şi exprima punctul de vedere asupra cererii privind înlocuirea lichidatorului judiciar.

Amintim că asociația Eurocult a intrat inițial în insolvență la solicitarea Asociației pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor.

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 21892/27.12.2021, prin cererea de chemare în judecată înregistrată pe rolul Tribunalului Constanța, Asociația pentru Drepturi de Autor a Compozitorilor a solicitat deschiderea procedurii generale a insolvenței debitoarei Asociația Eurocult pentru debitul în sumă de 158.940,59 lei compusă din: suma de 73.324,43 lei, reprezentând remunerația datorată cu titlu de drepturi de autor cornunicarea publică de opere muzicale în spectacolele desfășurate (…), 85.278,16 lei reprezentând penalități de întârziere datorate de la scadență și până la data de 03 august 2021, pentru întârzierea plății remunerației în cuantum de 73.324,43 lei datorate pentru comunicarea publică de opere muzicale în spectacolele desfasurate, 100 lei, reprezentând cheltuieli de judecată și 238 lei, reprezentând cheltuieli de executare silită (avans onorariu).

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More