Avem șomaj, urmează faliment. Mircea Coșea îi dă dreptate consilierului lui Klaus Iohannis

by Redactia
15 views

Prof. Mircea Coșea, analist economic, a vorbit despre situația economică din țară.

Prof. Mircea Coșea, analist economic, a comentat spusele consilierul prezidențial Cosmin Marinescu care a afirmat în cadrul unui eveniment că, în contextul anului electoral 2024, trebuie “să ne ferim de capcanele promisiunilor care vând iluzii”, dar și că “stabilitatea economică necesită în continuare preocupări sporite, inclusiv pentru protejarea piețelor și a competitivității noastre, cu precădere în industrie”.

“Din păcate, Guvernul în ultima perioadă tot umblă pe această cale a promisiunilor, a celor care nu au nicio acoperire, decât costuri foarte mari. Se promite o creștere a pensiilor prin recalculare, dar nu știm exact cum, în ce fel și cu ce costuri, se promite că România în doi sau în trei ani va ajunge campionul Europei, că vom avea salarii mari, că vom atrage investiții străine, în momentul în care realitatea este total diferită.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More