Banii pe afacerea UCMR: cum s-au împărțit ei, oare?

by Redactia
11 views

REȘIȚA – Ilegal, în opinia Primăriei Reșița, care a contestat în instanță raportul de distribuție alcătuit de administratorul judiciar!

În contul unic de insolvență al UCM Reșița SA au intrat 67.879.000 lei, urmare a semnării și autentificării, în 11 martie a.c., a Contractului de vânzare/cumpărare a afacerii încheiat cu Uzina de Construcții Mașini Hidroenergetice SRL. După achitarea cheltuielilor de procedură, de 2% către Uniunea Naționala a Practicienilor în Insolvență (UNPIR) și a onorariului de 3%+TVA către sine, administratorul judiciar – Consorțiul format din V.F Insolvență și Euro Insol SPRL – a decis ca suma rămasă, 64.098.139,70 lei, să fie distribuită pro rata (proporțional) doar către Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS) și Serraghis Loan Management LTD, întrucât vânzarea s-ar fi făcut la o sumă mai mică decât cea prevăzută în Planul de reorganizare, iar aceștia ar compune categoria creanțelor garantate, prioritară la distribuire.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More