Barul din municipiu, „La Academie” , în faliment! Bunurile sechestrate de Finanțe și de CEC Bank, scoase la licitație

by Redactia
18 views

„Academia” din Motru, cum este cunoscut în comunitate barul din municipiu, situat pe Bulevardul Trandafirilor, rămâne fără mobilier. Mesele, canapelele, scaunele înalte, barul tip tejghea, sistemul bowking, masa de biliard si de fotbal sunt scoase la licitație. Banii astfel obținuți vor ajunge la AJFP și la CEC Bank.

Barul „La Academie” este în insolvență, iar unii spun că falimentul bate la ușă. Cert este că locația mai are deocamdată ușa deoarece restul mobilierul deținut de societatea comercială este scos la licitație. Bunurile se vând cu prețuri cuprinse intre 23 de lei și 600 de lei. Cel mai scump bun este sistemul bowking.

Barul La Academie este unul care de-a lungul timpului a sfidat legea. Aici au avut loc scandaluri sângeroase, bătăi sau reglări de conturi numeroase. Cu toate acestea, locația a rămas atractiva pentru tineri și pentru poveștile din jurul acesteia. De altfel, într-o anexă a barului, cu ani în urmă, s-a spânzurat un salariat al barului.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More