Baza Voința renaște. Hămbășan: „Am reușit să o salvăm și o să vedeți în anii următori că va crește și se va dezvolta”

by Redactia
10 views

Întinsă pe o suprafață de peste 46.000 de metri pătrați, cu acces atât din Șoseaua Alba Iulia, cât și din strada Vasile Cârlova, cu zeci de locuri de parcare proprii, dar și parcări publice în imediata apropiere, Baza Sportivă Voința este poate cea mai atractivă din Sibiu. Potențialul zonei este uriaș, mai ales că orașul nostru duce o lipsă acută de spații moderne pentru sport.

În ultimii aproximativ zece ani Asociația Sportivă Clubul Voința a fost în insolvență, fiind preluată de un administrator judiciar. Situația s-a remediat treptat, în prezent aflându-se în curs de reorganizare, motiv pentru care au și început să apară unele investiții punctuale. Asociația Sportivă Voința are în continuare ATCOM-ul în asociere cu vechile cooperative, la conducerea cărora se află Ioan Hămbășan. Reporterul Turnul Sfatului a făcut zilele trecute un tur al bazei sportive alături de Ioan Hămbășan, ocazie cu care am discutat despre starea reală a terenurilor și vestiarelor, precum și planurile de viitor.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More