Beltrame: Noua fabrică, de 300 mil.euro, de la Târgovişte, va fi operaţională în 2024 „Pentru modernizarea combinatului din Târgovişte (COS) avem un buget de 20 mil. euro“

by Redactia
84 views

Beltrame, grupul care are în România Donalam Călăraşi şi mai multe operaţiuni la Târgovişte, vrea să producă la Târgovişte oţel beton în primă fază, pentru a reduce dependenţa de importuri a României, în special din Rusia. Ulterior, spune Carlo Beltrame, CEO al Donalam, combinatul se va axa pe producţia de oţeluri speciale.

„Achiziţia COS Târgovişte este finalizată şi am început deja să angajăm personal pentru a reporni producţia. Avem în jur de 200 de angajaţi acum şi ne-am propus să ajungem la 450 până la final de iulie. Pentru început, Donalam Târgovişte va livra pe piaţa internă oţel beton pentru a elimina dependenţa de importuri, mai ales în contextul conflictului din Ucraina.”

Beltrame deţine în România combinatul Donalam Călăraşi, care produce bare de oţel şi alte oţeluri speciale. De asemenea, italienii au cumpărat recent fostul COS Târgovişte, aflat în faliment.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More