Blocul lui Sorin Ovidiu Vîntu, scos la vânzare. Imobilul are opt etaje și se află în Piața Unirii. De la ce preț începe licitația

by Redactia
20 views

Un întreg bloc situat în centrul capitalei, aparținând lui Sorin Ovidiu Vîntu, va fi scos la licitație la sfârșitul lunii mai.

Blocul lui Vîntu din Piața Unirii va fi scos la licitație pe data de 30 mai 2023, pentru acoperirea prejudiciului din dosarul Petromservice, în care controversatul om de afaceri a fost condamnat definitiv în anul 2016. Imobilul este închiriat în întregime, are un restaurant de lux la ultimul etaj și este în aceeași clădire cu Trezoreria Municipiului București.

Licitația pentru blocul lui Vîntu începe de la 3,2 milioane euro

Blocul are opt etaje și este situat pe Splaiul Unirii, nr 6, vizavi de Biblioteca Națională a României și Mânăstirea Radu Vodă. Toate cele opt etaje, plus parterul, casa scărilor, lifturile și subsolul sunt în proprietatea societății Imobiliar Network 2002 SA (fostă Gelsor). Două dintre etaje au sarcină de grad I în favoarea Ioanei, fiica lui Sorin Ovidiu Vîntu, iar terenul 502 mp pe care a fost construit imobilul de află în coproprietate cu Evergent Investments SA (fosta SIF Moldova).

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More