Callatis Therm SA, băgată în faliment, la cererea fostului său avocat

by Redactia
8 views

Callatis Therm SA, firma de termoficare a Mangaliei, a fost declarată oficial ca fiind în insolvență după ce a fost dată în judecată chiar de către fostul ei apărător, cunoscutul avocat liberal Ionel Spătaru. Callatis Therm s-a evidențiat de-a lungul timpului prin problemele interminabile create locuitorilor din Mangalia din cauza lipsei de apă caldă și căldură în plină iarnă, dar și a afacerilor necurate cu primăria, care se numără printre acționarii societății.

Miercuri, 7 iunie 2023, este programată prima înfățișare în dosarul de faliment al Callatis Therm SA, după ce, pe 3 mai, Tribunalul Constanța a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva acesteia, la cererea creditorului Ionel Spătaru. 

Fostul director al Oficiului pentru Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanța nu a vrut să ofere vreun detaliu cu privire la litigiul său cu cei de la Callatis Therm, dar se știe că liberalul Ionel Spătaru a fost anterior chiar avocatul societății din Mangalia. 

Read More.

 

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More