Cârciuma vedetei Dani Oțil și a lui Cătălin Lăscuț, zis regele duty-free-urilor, și-a cerut insolvența

by Redactia
34 views

Datoriile au năpădit compania Impresso Lounge deținută de Dani Oțil și Cătălin Lăscuț, iar capitalurile proprii sunt negative.

Compania Impresso Lounge SRL, unde acționari sunt, printre alții vedeta TV Daniel Zeno Oțil și Cătălin Lăscuț, zis și regele duty-free-urilor, și-a cerut în data de 29 aprilie insolvența, conform datelor consultate de puterea. Firma operează o cafenea în Herăstrău, în zona restaurantului Pescăruș. Motivul acestui demers pare să fie datoriile foarte mari acumulate și capitalurile proprii negative.

Impresso Lounge a raportat profit net de 180,9 mii de lei în 2023, la o cifră de afaceri de 2,7 milioane de lei, însă datoriile acumulate au ajuns la 1,59 milioane de lei, ar capitalurile proprii negative sunt de -308,8 mii de lei. Compania unde Oțil și Lăscuț sunt acționari are 13 angajați.

Conform informațiilor de pe Termene.ro, Oțil deține 20,8% din afacer, Lăscuț 16,6%, iar ceilalți acționari sunt: Cătălin Ionuț Damian, cu 33,3%, Cornel Aurel Radu, cu 12,5%, Ana-Maria Necșulescu, cu 8,33%, și Cristina Iuliana Vărzaru, cu 8,33%.

Cârciuma a primit autorizație într-o zonă protejată

Proiectul cafenelei lui Danil Oțil, Cătălin Lăscuț și a celorlalți acționari a fost demarat în 2020 și a primit aprobarea autorităților, deși zona este înscrisă pe lista monumentelor protejate de Ministerul Culturii. În ciuda controversei, Oțil and co. au continuat demersurile pentru obținerea autorizației de construcție, reușind săși concretizeze planurile.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More