Cât mai trebuie să plătească FC Hermannstadt pentru a ieși din insolvență și a juca în cupele europene: „Nu este o sumă pe care nu o pot plăti patronii”. VIDEO

by Redactia
16 views

Dani Coman a dezvăluit, în direct la ProSport Live, cât mai are de plătit FC Hermannstadt pentru a ieși din insolvență și a avea dreptul de a juca în cupele europene.

Președintele grupării din Sibiu a dat asigurări că s-a creat o stabilitate, acesta fiind și scopul său când s-a angrenat la acest proiect, iar suma pe care patronii trebuie să o achite nu reprezintă un impediment.

Cât mai trebuie să plătească FC Hermannstadt pentru a ieși din insolvență și a juca în cupele europene

FC Hermannstadt a început cu dreptul această ediție de play-out. Elevii lui Marius Măldărășanu au zdrobit-o pe Dinamo, 3-0, și s-au poziționat pe locul 8 în clasament, la un punct în spatele lui U Cluj.

Însă, chiar dacă va termina pe primele două poziții, FC Hermannstadt nu va avea dreptul să dispute barajul pentru cupele europene. Asta pentru că echipa încă este în insolvență și este nevoită să-și achite datoriile. Doar că, Dani Coman a dat asigurări că din sezonul 2024 – 2025, situația se va schimba, pentru că finanțatorii sibieni vor plăti cei 500.000 de euro, iar echipa se va lupta pentru accedera în play-off.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More