Cătălin Cherecheș îi bagă în faliment pe foștii săi subalterni. Cum a influențat primarul din Baia-Mare votul consilierilor

by Redactia
25 views

Cătălin Cherecheș și 21 de consilieri locali din cadrul Primăriei Baia-Mare au fost chemați în instanță de o societate comercială.

Cătălin Cherecheș, fostul primar din Baia-Mare, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită în formă continuată, dar a fugit din țară înainte de pronunțarea sentinței. El a fost reținut de autoritățile germane pe 28 noiembrie 2023, apoi a fost încarcerat într-un penitenciar din Bavaria, procedura de extrădare fiind una extrem de anevoioasă.

Declarațiile lui Cherecheș au descurajat consilierii să aprobe proiectul

Numele lui Cătălin Cherecheș apare într-un dosar care este legat de perioada în care îndeplinea funcția de primar, acesta fiind înregistrat pe 1 noiembrie 2022 la Tribunalul Maramureș, conform datelor consultate de FANATIK pe portalul instanțelor de judecată. Reclamant este o societate comercială, SC Pietrosul SRL, iar pârâți sunt Cătălin Cherecheș și 21 de consilieri locali.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More