Câte firme de impact din România au intrat în insolvență în 2022?

by Redactia
4 views

Anul 2022 a fost unul destul de dificil pentru companiile din Românie, fie ele mari, mijlocii sau mici. O arată datele statistice cu privire la insolvență. Un studiu realizat de o companie specializată pe insolvență arată o creștere a numărului de companii de impact care au intrat în insolvență anul trecut cu 10 procente față de anul precedent. Specialiștii în finanțe spun că insolvența este de preferat în locul falimentului, dacă problemele financiare sunt abordate din timp, de la primele semne de dificultate. Însă unii manageri amână și până la trei ani decizia de intrare a insolvență a unei companii aflate în dificultate.

Un studiu realizat de CITR, companie specializată pe insolvență și restructurare, arată că 67 de companii de impact din România au intrat în insolvență în 2022 . Ce înseamnă companii de impact explică Mariana Boiciuc, corporate manager al acestei companii.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More