Ce-a rămas din UCMR s-a mutat la Cadre

by Redactia
8 views

REȘIȚA – Nemaiavând activități productive, personalul rămas se ocupă acum de respectarea obligațiilor legale și contractuale!

Odată cu autentificarea Contractului de Vânzare-Cumpărare (CVC) a Afacerii, încheiat între UCM Reșița SA și Uzina de Construcţii Maşini Hidroenergetice SRL (UCMH), în 11 martie a avut loc și transferul către aceasta din urmă a tuturor angajaților care aveau contracte individuale de muncă active, respectiv 429 de angajați (plus 2, ulterior, la data revenirii lor din concediul medical). Potrivit raportului Administratorului Judiciar, Consorţiul EURO INSOL SPRL şi VF Insolvenţă SPRL, la 31 martie, efectivul UCMR mai număra 41 de angajați, din care 4 cu CIM suspendate pentru creșterea copilului și 4 în concediu medical. „UCMR nu mai desfășoară activități de producție, având la acest moment un număr de 33 de salariați cu contracte active, cu program part-time, care servesc la încasarea chiriilor aferente garsonierelor aflate în proprietatea debitoarei, conservarea patrimoniului și respectarea obligațiilor legale și contractuale pe care UCMR le are.“, se arată în Raportul de activitate aferent primului trimestru din 2024. Întrucât clădirea Direcțiunii a intrat și ea în patrimoniul UCMH, sediul administrativ al UCMR a fost relocat în clădirea Resurse Umane (mai cunoscută drept „Cadre“), aflată în afara perimetrului Uzinei.

Read More.

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More