Ce afacerist celebru rămâne fără… 80 de terenuri din județul Constanța!

by Redactia
17 views

Firmele milionarului Ion Grecu au dat faliment una după alta, iar imperiul unuia dintre cei mai bogați români s-a ruinat. Cu lacătul pe ușă, lichidatorii judiciari au organizat licitații pentru vânzarea activelor ce au aparținut cândva milionarului. Una dintre acestea este și Elcomex Agroindustrial SA, ale cărei terenuri sunt scoase la licitație. Este vorba despre 79 de loturi de teren extravilan din județul Constanța care valorează în total 900.000 de euro. Licitația publică cu strigare va avea loc pe 6 iunie 2024.

Milionarul Ion Grecu este executat silit din toate părțile. Lichidatorii judiciari au scos la licitație spre vânzare mai multe terenuri ale lui Grecu. Mai exact, este vorba despre 79 de loturi de teren extravilan cu suprafața totală de 999.346 mp. Prețul de pornire pentru toate loturile este de 899.411,40 de euro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More