Ce spune insolvența Angst despre piața cărnii. Și alți procesatori ar putea avea probleme financiare

by Redactia
52 views

Scăderea vânzărilor ar putea duce la serioase probleme financiare, se plâng procesatorii de carne. Unul dintre cei mai importanți actori din piață, Angst Ro, a intrat deja în insolvență

Intrarea în insolvență a unuia dintre cei mai cunoscuți procesatori de carne din România, Angst Ro, scoate la iveală problemele cu care se confruntă industria de profil. Cu scăderi ale vânzărilor până la 25%, alte branduri ar putea să ajungă în aceeași situație, de a nu-și mai putea plăti la timp datoriile.

Timp de câteva zile, poate chiar o săptămână sau două, amatorii de preparate din carne produse de brandul Angst trebuie să se orienteze spre altceva sau să-și stăpânească pofta.

La cererea a 11 creditori, compania controlată în proporție de 80% de omul de afaceri Sorin Minea a intrat pe 29 martie în insolvență, fapt care se va răsfrânge temporar și asupra producției.

„Brandul nu dispare. Va fi o mică pauză de o săptămână – zece zile”, a declarat Sorin Minea pentru Europa Liberă.

Read More.

 

 

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More