Ce va face statul în cazul insolvenței Euroins: Explicațiile premierului Ciucă

by Redactia
11 views

Consiliul ASF a votat în unanimitate nota de intrare în insolvabilitate a companiei Euroins, conform Libertatea.ro. Premierul Ciucă a vorbit zilele trecute despre pașii pe care ar urma să îi facă statul în cazul în care această situație se confirmă și Euroins intră în insolvență.

ASF urmează să prezinte un raport de informare în Parlament şi să aibă loc audieri, iar dacă va fi nevoie ca Guvernul să intervină în sensul în care să plafoneze preţul la asigurări, o poate face numai pe o perioadă limitată, a declarat, miercuri, la Călăraşi, premierul Nicolae Ciucă, conform Agerpres.ro.

“Ştiţi foarte bine că Autoritatea de Supraveghere Fiscală este cea care are în responsabilitate toate acţiunile de monitorizare, de control a ceea ce se întâmplă pe piaţa asigurărilor sociale, respectiv activitatea firmelor de asigurări. ASF este subordonată Parlamentului României şi, din discuţiile pe care le-am avut, rezultă că în perioada imediat următoare conducerea ASF urmează să prezinte un raport de informare în Parlament şi să aibă loc audieri în Parlament”, a precizat premierul Ciucă, întrebat despre posibilitatea plafonării poliţelor RCA.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More