Cel mai mare faliment din Austria lovește in inima Germaniei, Elveția și în centrul New Yorkului

by Redactia
34 views

Signa Holding, conglomeratul imobiliar al mogulului Rene Benko, a intrat în faliment, provocând o șocantă avalanșă financiară de 5 miliarde de euro. Aceasta marchează cel mai amplu colaps economic din istoria Austriei, depășind falimentele notorii ale unor corporații precum Alpine Bau, consum și A-Tec.

Cu datorii impresionante de 5 miliarde de euro către cei 42 de angajați și 273 de creditori, falimentul Signa Holding ridică un semn de întrebare asupra viitorului entităților sale, Signa Prime și Signa Development. Acestea dețin proprietăți de miliarde de dolari, inclusiv magazinul universal Tirol din Innsbruck, „Cartierul de Aur” din Viena și clădirea Deutsche Börse din Eschborn.

Controlat de magnatul austriac Rene Benko, grupul este proprietar al clădirii Chrysler din New York. Dar și al mai multor proiecte imobiliare și al unor mari magazine din Germania, Austria și Elveția.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More