Cel mai mare faliment din China, frauda de 78 de miliarde de dolari. Inselaciunea o depaseste in gravitate pe cea comisa de Enron Corporation din SUA

by Redactia
20 views

Se amplifica scandalul financiar in care este implicata China Evergrande Group, corporatie chineza fondata de Hui Ka Yan. Autoritatile de la Beijing anunta ca este dintre cele mai mari cazuri de frauda financiara din istorie. Frauda se ridica la 78 de miliarde de dolari.

Aceasta frauda comisa de Evergrande o eclipseaza pe cea a Luckin Coffee Inc. si Enron Corp. Frauda consta in faptul ca dezvoltatorul subordonat grupului, Hengda, a prezentat cifre umflate privind veniturile.

Cifrele umflate au reprezentat jumatate din veniturile totale ale Hengda in 2019 si 79% in 2020, potrivit autoritatii de reglementare. Profiturile dezvoltatorului au fost exagerate cu 63% si, respectiv, 87% in acei doi ani, a precizat autoritatea de reglementare.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More