Celsius Network aprobă planul de faliment pentru rambursarea creditorilor

by Redactia
5 views

După luni de incertitudine și deliberare, creditorii Celsius Network își pot imagina în sfârșit o soluție pozitivă. Compania, care s-a confruntat cu vremuri tulburi pe piața criptomonedelor, a primit aprobarea instanței pentru un plan de faliment care semnalează revenirea a aproximativ 2 miliarde de dolari în active. Această dezvoltare este o piatră de hotar semnificativă, în special pentru cei afectați de frământările din sector.

Judecătorul Martin Glenn a dat semnal verde pentru planul de faliment propus de Celsius, deschizând calea pentru ca deținătorii și acționarii de criptomonede să primească Bitcoin și participații la noua entitate care va apărea în urma acestui proces, NewCo. Se așteaptă ca procesele de rambursare să înceapă până la sfârșitul anului, oferind ajutor pentru mulți dintre cei care și-au văzut fondurile înghețate.

Participanții la programul Celsius Earn, care au investit în jetoane CEL în căutarea recompenselor, au fost incluși, de asemenea, în lista creditorilor care trebuiau rambursați. Este important de subliniat faptul că aprobarea planului nu clasifică programul Earn drept o garanție, lucru care ar putea avea implicații suplimentare de reglementare din partea SEC.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More