CEVJ, la momentul bilanțului defunctei CEH

by Redactia
14 views

La sediul Complexului Energetic Valea Jiului a fost organizată o conferință de presă la care au luat parte noul director general al complexului, Eusebiu Durbacă, și Cristian Roșu, membru în Consiliul de Administrație al Complexului Energetic Valea Jiului.

Cristian Roșu a ținut să facă o retrospectivă a celor patru ani pe care i-a petrecut ca administrator special și director al noului complex.

Acesta declară că au fost ani grei în care s-a muncit foarte mult pentru ca oamenii să nu simtă toate lipsurile existente.

„În ultimul timp au apărut câteva schimbări la Complexul Energetic Valea Jiului. Mandatul meu de director general al Complexului Energetic Valea Jiului s-a încheiat. În acest sens am avut o disctuție cu ministrul Energie, Sebastian Burduja, prin care mi-am exprimat dorința de a nu mai continua din această funcție. Pentru mine au fost patru ani lungi la Complexul Energetic Hunedoara, în primă fază ca administrator special al complexului pentru că societatea a intrat în insolvență din cauza datoriilor foarte mari.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More