CITR Cluj recomandă companiilor în dificultate să caute sprijin specializat de la primele semne că sunt probleme – Interviu

by Redactia
22 views

Soluțiile de restructurare sunt tot mai căutate de companii; numărul societăților ce au apelat la procedura insolvenței rămâne la același nivel cu 2022 cu 6.650 de afaceri, însă numărul companiilor de impact afectate crește. 

Rep: Conform analizei CITR, numărul companiilor insolvente a rămas constant în 2023 comparativ cu 2022. Care sunt motivele din spatele acestei tendințe?

Mariana Boiciuc, Senior Partner CITR Cluj: Datele acestea reflectă rezultatele unor politici europene și naționale orientate către a ține companiile în viață în vremuri de dificultate economică prin diverse mecanisme de sprijin. Însă costul ascuns pe care companiile îl plătesc este chiar performanța lor, capacitatea lor de a genera profit pe termen lung. Ne punem întrebarea cum le putem ajuta să se redreseze și să performeze pe termen lung. Soluțiile de restructurare oferă un prim pas, dar pivotarea, inovarea și schimbarea modului de a face business sunt esențiale pentru menținerea rezultatelor.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More