Compania de termoficare Colterm, aflată în insolvență, primește 35 de milioane de lei de la Primăria Timișoara pentru compesarea pierderilor tehnologice

by Redactia
10 views

Consilierii locali timişoreni au votat în şedinţa de plen extraordinară, luni, alocarea a 35 de milioane de lei către compania locală de termoficare Colterm-în insolvenţă, pentru compensarea pierderilor tehnologice induse aferente anului 2022 din prestarea serviciului public de producţie, transport, distribuţie şi furnizare a energiei termice în sistem centralizat, relatează Agerpres.

Primăria Timişoara a depus eforturi semnificative pentru a asigura un sistem de termoficare modern, performant şi sigur, astfel că în recentul sezon de iarnă, Colterm a avut stocuri suficiente de cărbune şi gaze naturale pentru furnizarea agentului termic, arată o informare de presă a Primăriei Municipiului Timişoara (PMT).

De asemenea, în 2023, PMT a înlocuit 29 de kilometri de reţea secundară şi primară şi a modernizat 25 de puncte termice din oraş.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More