Compania lui Henrik și Geeta Fisker, cuplul care visa să detroneze Tesla lui Elon Musk, a suspendat producția / Startup-ul mai are doar 121 de milioane de dolari în bancă

by Redactia
13 views

Startup-ul producător de vehicule electrice Fisker a suspendat producția pentru șase săptămâni, în speranța că va reuși să atragă o nouă rundă de investiții care să îi permită să își continue activitatea, scrie publicația TechCrunch.

Compania a transmis, luni, că mai are doar 121 de milioane de dolari în numerar și echivalente de numerar. Mai mult, a comunicat că are „dubii substanțiale” că mai poate continua operațiunile fără o nouă injecție de capital.

Startup-ul a anunțat că negociază cu un producător auto un parteneriat, care ar putea aduce banii de care are nevoie. Potrivit Reuters, compania respectivă este Nissan.

Fisker, care s-a listat pe bursă în 2020, a început livrările SUV-ului său Ocean în SUA și Europa la mijlocul anului trecut. Mașinile au avut multe probleme tehnice (majoritatea software), iar proprietarii s-au arătat nemulțumiți de serviciul de relații cu clienții. Mai mult, National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) anchetează compania pentru probleme la sistemele de rulare și de frânare.

Startup-ul a anunțat recent că va concedia 15% dintre angajați, echivalentul a aproximativ 200 de persoane.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More