Conferințe despre insolvență. Seria de evenimente se adresează celor care nu își mai pot plăti datoriile

by Redactia
28 views

Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) organizează o conferință despre insolvență. Evenimentul este adresat celor aflați în incapacitate de plată a datoriilor și tuturor românilor care ”nu mai fac faţă traiului zilnic”.

ANPC derulează, în această perioadă, prin Direcţia Insolvenţă a Persoanelor Fizice, un proiect pe fonduri europene cu titlul „Insolvenţa – cu un pas mai aproape de consumatori”.

”În cadrul acestui program, se va desfăşura în municipiul Galaţi, conferinţa care are ca scop informarea consumatorilor interesaţi de a afla detalii referitoare la această procedură. Evenimentul este dedicat persoanelor care se află în incapacitate de plată a datoriilor şi nu mai fac faţă traiului zilnic, acestea fiind aşteptate să participe la întâlnirea organizată, în cadrul proiectului, unde vor afla tipurile de proceduri de insolvenţă şi vor primi sfaturi de la profesioniştii din domeniul insolvenţei persoanelor fizice – angajaţi ai instituţiilor publice, notari, executori judecătoreşti, avocaţi, practicieni în insolvenţă”, potrivit ANPC.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More