Costurile mari de finanţare şi reducerea consumului cresc numărul de insolvenţe

by Redactia
32 views

Potrivit unui studiu realizat de Coface România, din cele 6650 de firme intrate în insolvenţă anul trecut, 1446 sunt companii din sectorul construcţiilor • Experţii Coface România afirmă că insolvenţa este constatată în special la firmele de construcţii rezidenţiale • Topul insolvenţelor este completat de companiile din comerţul cu amănuntul, comerţul cu ridicata şi distribuţie – 1640 de insolvenţe • Bogdan Nichişoiu, rating manager Coface România: “Volumele de vânzări în comerţ vor avea în continuare de suferit din cauza inflaţiei de 6-7%”

Sectorul construcţiilor conduce în continuare topul companiilor intrate în insolvenţă în 2023 în ţara noastră, în ciuda măsurilor de sprijin luate de către Guvern pentru acest domeniu de activitate, arată studiul efectuat de Coface România şi prezentat ieri în cadrul unei conferinţe de presă.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More