COTAR: Industria de reparaţii auto ar putea să fie băgată în faliment prin acest ritm al plăţilor făcute de FGA

by Redactia
17 views

Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) plăteşte despăgubiri în condiţii mai dezavantajoase decât City Insurance sau Euroins şi există pericolul ca industria de reparaţii auto să fie băgată în faliment prin acest ritm al plăţilor făcute de FGA, avertizează Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), printr-un comunicat.

“Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România a constatat că Fondul de Garantare a Asiguraţilor (FGA) plăteşte despăgubiri în condiţii mai dezavantajoase decât City Insurance sau Euroins. Atragem atenţia asupra pericolului ca industria de reparaţii auto să fie băgată în faliment prin acest ritm al plăţilor făcute de FGA! În prezent, industria de reparaţii auto are peste 140.000 de dosare de daună nedespăgubite nici de City Insurance, nici de FGA, şi peste 160.000 de dosare de daună neachitate de Euroins şi nedespăgubite de FGA”, se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, cele aproximativ 300.000 de dosare de daună neachitate încă de FGA sunt în valoare de 600 de milioane de euro, la care se adaugă costurile judiciare, onorariile avocaţilor şi dobânzile bancare.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More