Creditorii RADIONAV SA, convocați în adunare de lichidator judiciar A&A Consultants SPRL! Iată care va fi ordinea de zi

by Redactia
9 views
  • Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este condusă, din luna mai 2023, de Valeriu Ștefan Zgonea, acesta fiind fost președinte al Camerei Deputaților, și fost lider PSD.
  • Compania RADIONAV (societate pe acţiuni, cu capital integral de stat) – dizolvată în septembrie 2019 – desfăşura activităţi de interes public naţional în calitate de operator public unic, care furnizează servicii de radiocomunicaţii navale de bază în spectrul de frecvenţă alocat României de către Uniunea Internaţională de Telecomunicaţii.
  • De la data desființării RADIONAV, Autoritatea Navală Română a preluat toate drepturile şi obligaţiile companiei și se substituie în toate litigiile în curs ale acesteia.

A&A Consultants SPRL, reprezentată prin practician în insolvență – Anastasescu Marieta, lichidator judiciar al societății Companiei Naționale de Radiocomunicații Navale „RADIONAV“ SA, cu sediul social în Agigea, județ Constanța, convoacă Adunarea Creditorilor.

Potrivit Buletinului Procedurilor de Insolvenţă nr. 21057/29.12.2023, adunarea creditorilor va avea loc la sediul lichidatorului judiciar A&A Consultants SPRL, din Bucureşti, la data de 15 ianuarie 2024.
 
Adunarea creditorilor are loc în contextul în care Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) este interesată să cumpere bunurilor mobile mijloace fixe şi construcţii metalice speciale proprietatea RADIONAV SA.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More