Cum a intrat în faliment Aqua Valea Teilor SRL, firmă controlată de Primăria Valea Teilor, din Tulcea! Povestea oficială din instanță!

by Redactia
38 views
  • Aqua Valea Teilor SRL este specializată captarea, tratarea și distribuția apei și este controlată de Comuna Valea Teilor prin Consiliul Local al Comunei.
  • Instanța a desemnat în calitate de lichidator judiciar provizoriu pe Cabinet Individual de Insolvenţă Crișan Daniela, cu sediul în Constanța, pe bulevardul Ferdinand.
  • Primarul comunei Valea Teilor este Andrei Violeta, în vârstă de 33 de ani, (PNL), primar la primul mandat.

Societatea comercială Aqua Valea Teilor SRL, cu sediul social pe strada Mihai Viteazu, din Valea Teilor, județul Tulcea, a intrat în faliment!

Judecător-sindic este Teodor Borisov, de la Tribunalul Tulcea.

Aqua Valea Teilor SRL este specializată captarea, tratarea și distribuția apei și este controlată de Comuna Valea Teilor prin Consiliul Local al Comunei.

Dosarul privind falimentul SC Aqua Valea Teilor SRL (254/88/2023) se află pe rolul Secţiei civilă de contencios administrativ şi fiscal din Tribunalul Tulcea, iar noul termen a fost stabilit pentru data de 9 iunie 2023.

Read More

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More