Cum a salvat Gigi Becali Steaua de la faliment. O fostă glorie a clubului intervine în scandal. Dezvăluiri incendiare din interior

by Redactia
2 views

Cum a salvat Gigi Becali Steaua de la faliment. O fostă glorie a formației „roș-albastre” intervine în scandalul momentului. Dezvăluiri incendiare din interior.

S-a aflat cum a salvat-o Gigi Becali pe Steaua. Vasile Stângă, fostul mare hanbalist al „roș-albaștrilor” consideră că formația s-ar fi desființat dacă latifundiarul nu alegea să investească la club.

Gigi Becali a salvat Steaua

Gigi Becali a salvat Steaua! Cel puțin aceasta este opinia lui Vasile Stângă. Acesta a dezvăluit că formația se afla într-o situație financiară foarte grea în anul 2003, atunci când a fost preluată de către latifundiar.

De asemenea, fostul sportiv nu este de acord cu cei care consideră că FCSB nu este continuatoarea clubului care a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986. Acesta a vorbit despre întreaga situație din jurul clubului într-un interviu pentru AS.ro.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More