Cum condamnă ministerul lui Radu Oprea România la pierderi financiare. Falimentul LIDO, o societate deținută de statul român. Corupție la nivel Înalt?

by Redactia
16 views

Înalți demnitari, personaje controversate din Servicii și oameni din justiție se numără printre persoanele care luptă pentru falimentarea Lido SA, o companie în care statul român este acționar majoritar. România Liberă dezvăluie „caracatița” care lucrează pentru interesele fostului ministru de finanțe Bogdan Drăgoi. 

În raportul întocmit conform art. 92 din Legea nr. 85/2014 în data de 6.7.2022, administratorul judiciar al LIDO S.A., Consulta 99 a propus trecerea la faliment a societății de stat pentru două motive:

  1. Conform art. 38 alin. (2) lit. c) pct. 3 din Legea nr. 85/2014, justificat de lipsa organelor de conducere ale societății debitoare. Administratorul judiciar a menționat că potrivit informațiilor obținute de la Registrul Comerțului, mandatele administratorilor Boruna George Bogdan, Cazana Victor Vlad și Chereches Florica au expirat la 18.02.2022, iar mandatul directorului general Papuc Leonard Florian a expirat la 26.03.2022. Mandatele acestor persoane au încetat înainte de deschiderea procedurii insolvenței (care a fost dispusă la 17.06.2022). Conducerea Lido S.A. și Ministerul Economiei au omis să numească membri în consiliul de administrație din februarie 2022, lăsând astfel LIDO S.A. fără conducere la momentul intrării în insolvență.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More