Cum se obține calitatea de creditor în procedura insolvenței în România

by Redactia
24 views

Potrivit reglementărilor din Legea nr. 85/2014, pentru dobândirea calității de creditor în procedura insolvenței în România, trebuie parcurse o serie de etape.

Potrivit reglementărilor din Legea nr. 85/2014, pentru dobândirea calității de creditor în procedura insolvenței în România, trebuie parcurse o serie de etape, a informat  Societatea Românească de avocatură Pavel Mărgărit și Asociații într-un comunicat.

Trebuie parcurse o serie de etape pentru dobândirea calității de creditor în procedura insolvenței

Trebuie parcurse o serie de etape, printre care: notificarea creditorilor din lista depusă de către debitor, cererea de admitere a creanțelor în termenul fixat prin hotărârea de deschidere a procedurii, verificarea creanțelor de către administratorul sau lichidatorul judiciar, înscrierea în tabelul preliminar al creanțelor, soluționarea eventualelor contestații la tabelul preliminar de creanțe și definitivarea tabelului.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More