Curtea de Apel Ploiești blochează insolvența firmei GERSIM DEVELOPMENT, controlată de Nichita Vlad, implicată în Dosarul WHITE TOWER!

by Redactia
15 views

Magistrații Curții de Apel Ploiești au dispus, ieri, interzicerea inițierii procedurii de dizolvare sau lichidare a inculpatei SC GERSIM DEVELOPMENT SRL (fosta SC ROMANA MILEX RESIDENCE SRL), controlată de avocatul Nichita Vlad și administrată de stagiara acestuia, Manea Simona.

Totodată, instanța a decis interzicerea încheierii de acte juridice, de către inculpata SC GERSIM DEVELOPMENT SRL, interzicerea rezilierii promisiunilor considerate în mod subiectiv, că au fost încheiate la un preț derizoriu, dar și  interzicerea încheierii de noi promisiuni de vânzare-cumpărare privind bunurile societății, care anterior au fost promise către persoane care le-au achitat integral/parţial pentru o perioadă de 60 de zile.

Read More.

Stiri similare

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More